Afklarende samtaler

Jeg har hjulpet mange mennesker til at få et nyt syn på sig selv, et bedre selvværd, bedre relationer, mindre stress og derved et bedre liv. Jeg har bl.a. arbejdet med emnerne: stress, depression, dårligt fungerende forhold, problemer på arbejdspladsen, problemer med børn, dårligt selvværd eller selvtillid. Når du arbejder med dig selv og dit liv, vil du opleve at du i tilgift får en ny mand/kone, eksmand/ekskone, forældre, søskende, børn, venner eller chef.  Det starter nemlig altid hos os selv.

Mange kvinder vil også gerne føle sig bedre tilpas med deres krop og udseende, udstråle skønhed, succes, hvile i sig selv, føle sig mere feminine, være lykkelige, være en god forælder og partner.

Det er aldrig for sent at blive den kvinde, du længes efter at være, jeg faldt på plads i mig selv efter jeg var blevet 45, og følelsen af ro, styrke, succes samtidig med hvilen i sig selv bliver bare mere og mere udtalt med årene.

Jeg har taget flere uddannelser indenfor psykoterapi, selvudvikling, healing og feminint lederskab. Og jeg har gennem et langt liv læst, lært og erfaret, hvad der skal til for at få det liv, man ønsker sig, og kan derfor hjælpe dig også.

En kvinde, der hviler i sig selv, er det smukkeste og kærligste der findes.

Det starter med dig selv

– Din måde at behandle dig selv på, vil smitte af på den måde andre behandler dig på.

– Din måde at tænke om dig selv på, vil smitte af på den måde andre tænker om dig på.

– Når du forstår dig selv, vil andre også forstå dig

– Når du elsker dig selv og livet, elsker livet og andre dig.

 

Bestil tid til en samtale på: 40 16 44 42

Samtalepris

1½ time: 1000 kr.

Jeg arbejder 1½ time af gangen, da forløbet derved bliver mere effektivt, hvilket betyder færre samtaler.

Vi kan  lave samtalen via Skype, hvis du bor for langt væk.