Kom af med angst for eksamen og andre fobier eller traumer

Mange unge får det skidt, når de tænker på at skulle til eksamen. Jeg hjælper dig af med angsten eller uroen, støtter dig og styrker din tro på dig selv på 1 1/2 time. Du får redskaber målrettet til dig med hjem.

 

For de fleste unge er det den mundtlige eksamen, de er bange for, men nogle er også nervøse over den skriftlige. Du kan finde mange gode råd på nettet, som kan ruste dig til eksamen, men det kan være svært at vide, hvad det præcis er du er bange for, og derfor hvad du skal gøre ved det.

Jeg hjælper dig med præcist at finde ud af, hvad det er der sker i dig, når du tænker på eksamen, og hvordan den angst er opstået. Ved at afdække hvad det er der sker i dig, når du overvældes af nervøsiteten, kan jeg hjælpe dig med at afdanne og fjerne den.

Der er flere metoder jeg bruger, alt afhængig af hvad der passer til dig. Hvis du tidligere har haft en dårlig oplevelse, laver jeg en traumeforløsning på den. Måske har du brug for nogle redskaber tilpasset netop dig, og dem arbejder vi igennem, så du kan dem, og du får dem tilsendt på mail bagefter, så du ikke behøver at frygte at glemme dem. Det kan også være du har så meget tankemylder, at du har brug for en afslappende behandling på briks. Det får dig også til at sove bedre om natten, du kan læse om den her: Access Bars behandling.

Uanset hvilken metode jeg anvender til dig, vil du opleve at angsten forsvinder. De allerfleste behøver kun at komme 1 gang, fordi uanset hvilken metode, du har brug for, vil du altid få redskaber med hjem, der støtter og styrker dig. Hvis du før eksamen får brug for at få boostet troen på dig selv igen, kan du altid ringe og få 15 minutters gratis snak.

 

Feedback fra unge:

“Hej Janne Der har været sådan tryk på med begge pigers eksamen at jeg ikke har nået at give dig en tilbagemelding. Det var en god oplevelse for A at være hos dig. Redskaberne hjalp hende og hun brugte dem og til den første eksamen oplevede hun at hun ikke var nervøs på samme måde som hun plejede. Til den afsluttende eksamen var hun ekstremt nervøs allerede aftenen før men hun fik styr på sin nervøsitet og kom ud med et 10 tal Det har været rigtig brugbart. Så TAK.”

“Nu er det mange år siden, jeg har været hos dig, men det er som om du sidder på skulderen af mig, og hjælper mig når jeg skal noget der gør mig nervøs. Jeg er så glad for redskaberne, tak”

Jeg havde en god oplevelse til kemi fordi min lærer og censor var meget søde og hjælpsomme. Jeg fik 02 og men træk også et emne som var svært. Jeg er glad for hjælpen, for jeg bestod :)” 

 

Lider du af fobi eller traume?

Du behøver ikke at døje med flyskræk, højdeskræk, angst for edderkopper, mørke eller andre ting. Jeg arbejder med effektive NLP metoder til at fjerne fobier og traumer.

Hvis du kender årsagen til fobi eller traume, kan den fjernes på 1 1/2 time.

 

Pris: 1 1/2 time 1000 kr.