Få ro i familien og giv dine børn kærlighed og tryghed

Mit mål

Mit mål med at arbejde med familier er at oversætte den indbyrdes adfærd. Her er der ingen løftede pegefingre, kun forståelse for dig/jer og det indbyrdes forhold. Og når du/I går ud ad døren, vil det være med følelsen af  at være gode nok, og I vil vide at jeres indbyrdes relationer er meget mere kærlige end I troede. Du vil stole på din opdragelse, hvilket er til gavn for hele familien. Jeg har en medfødt intuition, og mærker de indre kærlige kvaliteter i mennesker, uanset om de er med til samtalen eller ej. Derfor kan jeg hurtigt guide dig/jer videre med de ændringer I skal fortage for at skabe et nyt kærligt familie grundlag. Mine klienter oplever øjeblikkelig lettelse efter samtalen.

 

Familien i dag

Jeg oplever familier i dag er mere pressede end nogensinde før, og at det kan knibe med ro og tid, hvilket kan føre til handlinger der fortrydes bagefter. Det giver ofte usikkerhed omkring opdragelsesevnen, hvilket forvirrer barnet og får det til at reagere med trods, vrede, skældsord og negativitet. For at give dine børn en kærlig og tryg start på tilværelsen, og et godt selvværd at gå ud i livet med er det vigtigt, at du føler dig tryg ved din opdragelsesevne.

Børn vokser i dag op med masser af selvtillid, fordi de ofte roses. Men hvad med selvværdet? Hvordan giver du dine børn et godt selvværd?

Det gør du ved at anerkende dem mere, og rose dem lidt mindre.

Anerkendelse drejer sig om barnet som person,  og giver barnet en god følelse af sig selv.

Ros drejer sig om barnets præstationer, og giver barnet selvtillid.

Efter min erfaring er det godt at have god selvtillid, men det er bedre at have et godt selvværd. Det giver tryghed og får barnet til at hvile i sig selv. Barnet får ro til at udvikle sig i sit eget tempo.

Mine egne børn er voksne nu, og det er med stor glæde, stolthed og kærlighed, jeg ser dem blomstre og indtage livet i al deres dejlige forskellighed. Det har har bestemt ikke altid været nemt. Vi har haft vores kampe og det har krævet kærlighed, forståelse, tillid, tålmodighed, is i maven, at sidde på hænderne, holde mund med gode råd og søvnløse nætter at nå hertil. Og det har været det hele værd. Lad mig hjælpe dig til at skabe de rette rammer for dig og dine børn, så du kan have de samme følelser, når dine børn er voksne.

Kloge og velopdragne børn har det ofte svært

Læs blogindlæg her

Mine tilbud til familier

Til familier med mindre børn: Få den familie du drømmer om

Jeg tilbyder 2 timers familierådgivning, hvor vi taler om dit/familiens behov til gavn for alle i familien. Du får en familieplan med hjem, der gør det let at huske hvad vi talte om, og dermed skabe de ændringer, du/I ønsker.

Feedback fra tidligere klient der ringede: De 2 timers samtale og den plan du gav, har holdt i 4 år. Nu er børnene blevet ældre og jeg har fået ny mand og barn, må jeg komme igen og få hjælp?”

De fleste har fået de redskaber og råd, de har brug for efter kun én samtale.

På 2 timer kan du give dine børn og dig selv og den kærlige familie I drømmer om.

2 timers samtale koster 1500 kr.

 

Til familier med teenagere: Slut fred med din teenager

Jeg tilbyder samtale med dig/jer og teenageren, hvor I får gensidig forståelse for hinanden, og får løst de indbyrdes problemer. Forældre og teenager laver sammen med mig en kontrakt, som I forpligter jer til at holde overfor hinanden. Kontrakten får I tilsendt efter samtalen, og den gør det nemmere at løse uoverensstemmelser, og skabe et mere kærligt familieliv.

Min erfaring gennem mange år er, at det kun er nødvendigt med én samtale.

Familiesamtale og familieplan I får med hjem koster 2000 kr.

 

Teenagesamtaler: Få det bedre med dig selv og andre

Når et barn selv føler, der er noget han/hun har brug for hjælp til og har lyst til at tale med en fremmed om det, hjælper jeg meget gerne din teenager ved enesamtaler.

De fleste teenagere har kun mellem 2-5 samtaler, og går herfra med spiren til et bedre selvværd, mere selvtillid og først fremmest følelsen af at være rigtig og god nok. Jeg har haft unge, der bliver ved at vende tilbage med flere års mellemrum, når de pludselig har en ny alder og står i en ny situation. De får en eller to samtaler og genopfriskning af redskaberne, de lærte tidligere. Mange unge oplever mig som en voksen fortrolig, som de kan snakke med uden det får konsekvenser. Jeg har endda oplevet en ung person, der ringede fra udlandet fordi vedkommende ikke vidste, hvem der ellers kunne ringe til.

1½ times samtale koster 995 kr.

 

Familierådgivning i hjemmet

Jeg tilbyder observation og støtte i hjemmet. Jeg har arbejdet i mange hjem som observatør, støtte, rådgiver, terapeut og sparringspartner.

400 kr i timen.

 

Støtte til barnet i skolen

Jeg tilbyder at ledsage barnet i nogle timer i skolen, for at observere, støtte og hjælpe barnet til at undgå at blive mobbet, føle sig udenfor, være ukoncentreret eller selv lade være at mobbe. Jeg har arbejdet som adfærdsterapeut på Børne-ungdomspsykiatrisk afdeling og som støttepædagog på skoler i mange år. Jeg ser altid barnets gode sider og arbejder på at få barnet til at tro på sig selv og føle sig god nok. Jeg giver barnet konkrete redskaber til at opføre sig på mere hensigtsmæssige måder, uanset om det er barnets “skyld” eller ej.

Det skal godkendes af skolen, at jeg deltager som støtte af dit barn.

400 kr i timen.