Referencer

 

Udtalelser om 1:1 sessioner

 Heidi Brandt:

Jeg kan kun anbefale Janne. Jeg har haft en afklarende samtale, og hun er klog, varm og sjov, og der var instant samklang i vores kommunikation. På bare 30 minutter har jeg fået nye erkendelser og fornyet energi til at arbejde videre med at lære at elske mig selv. Tak ❤️

 

Dorothea, 30 år, forfatter:
Jeg føler mig enormt heldig over at have fundet Janne Bourcheart. Hun er meget rummelig, givende og klog, hvilket gør en session hos hende lærerig og befriende. En Access Bars behandling kan noget helt specielt og harlettet min angst enormt. Jeg vil anbefale det til alle med myldretanker, som har brug for mere plads til at finde sig selv. Det er en rejse, men den er værd at tage når man gerne vil have hovedrollen i sit eget liv.

Kh Dorothea

 

Regitze Melhof Pedersen:

Kontaktede Janne, fordi jeg havde brug for hjælp til at kontrollere min usikkerhed på mig selv, mit lave selvværd og dårlige selvtillid, da det var begyndt at gå ud over folk omkring mig.

Efter bare en enkelt session hos Janne, kunne både min kæreste og jeg selv mærke en kæmpe forskel på mit humør og min usikkerhed. Fik af vide, at ‘hende Janne der kunne da vidst et eller andet’. Janne har allerede hjulpet mig en stor del af vejen på kort tid, så en kæmpe anbefaling herfra!

 

Tina Hejrskov, sygeplejerske, shaman, psykoterapeut:

Jeg har de sidste 7 år fulgt Jannes arbejde.
Janne har en enestående evne til at møde den enkelte, til at se og lytte. Hun har en unik evne til på rekordtid at spotte underliggende mønstre og formidle indsigter på indlysende enkel vis. Hendes stil er altid kærlig, ligefrem og befriende humoristisk. I mine øjne er Janne mester i yderst effektivt at skabe ‘short cut’ til dybe transformationer, og så besidder hun et af de største og mest givende hjerter jeg kender.

 

Til Kærlige Relationer v/Janne Burchardt

jeg har på egen krop mærket nogle af dine evner inden for arbejde med det mentale.
Jeg kan derfor trygt anbefale dig da jeg ved at du er blandt de allerbedste i landet.
Når du lærer nye behandlingsformer som Access Bars, så er det fordi det giver mening og fordi du med din store erfaring ved det bidrager til dine klienters liv.
Kærlige Hilsner
Thomas Bech Christensen

 

Kristina:

Kære Janne,
Jeg blev totalt afslappet og der kom fred i mit hovedet efter Bars behandling, tusind tak. Kristina

 

Bente, 62 år, arbejdsledig:

Jeg er blevet bedre til at sige nej. Det føles rart, og jeg har det meget bedre med mig selv.

Lise, 25 år, butiksass.:

Du får mig altid til at smile, du er en tryllekunstner.

Bitten, 27 år, studerende:

Det har været lærerigt. Jeg tager lettere på tingene nu. Jeg har fået andre muligheder til at takle problemer. Det er det bedste terapi/coaching jeg har fået af alle dem, jeg har gået hos. Det virker bare.

 

Rådgivning om børn/familier:

Christian, 38 år, salgschef:

Jeg har lært ikke at råbe for at sætte mig i respekt. Jeg har mere sjov med mine børn, og tager samtidig mere ansvar. Forholdet til min ekskone er blevet rigtig godt.

Anna, 40 år, sygeplejerske:

Jeg kan styre min datter nu uden at stille uri­melige krav. Min mands datter er en del af familien nu. Familien trives, og ægteska­bet fungerer bedre.

Gitte, 44 år, zoneterapeut:

Familien fungerer, børnene trives, har det bedre i sko­len, tør mere og er ikke så sår­bare. Jeg forholder mig roligt til virkelighe­den og kan grine i stedet for at ”græde”.

Dorthe, 37 år, skolelærer:

Jeg har lært opskriften på at samarbejde godt med børn og forældre.

 

Udtalelser om kurser

 

Et hold dagplejere skrev:

“Tak for inspirerende dage sammen med dig. Vi har fået gode redskaber til kassen, og der har været plads til grin og alvor i et trygt forum. Du har givet plads til forskellighed, og vi er sikre på, at dine ord følger med os ud i verden. Venlig hilsen Holdet”.

Jonna, afdelingsleder:

Kurset har været et scoop rent personligt og udviklingsmæssigt for deltagerne.

Claus, pædagog:

Du er entusiastisk omkring emnet og udstråler meget undervisningsglæde.

Gitte, pædagog:

Jeg lærte meget om mig selv, og hvordan jeg kan udvikle mig mere. Godt kursusmateriale, som jeg har brugt flere gange siden kurset.

Jens, pædagogmedhjælper:

God nærhed mellem coach og deltager.

Jette, pædagog:

Godt materiale, gode eksempler, godt du taler om børns/pædagogers verden, dejligt engagement.

 

Tidligere kunder

 

Københavns Kommunes dagpleje – Børneringen – Louis Petersens Børnegård – Louis Petersens Vuggestue på Frederiksberg – Jungle­huset i Holte – Konkylien i Skodsborg – Daginstitutioner i Gladsaxe Kommune – Job­centrene i Fredensborg, Hørsholm, Helsingør og Gentofte kommune -Kostskolen i Tikøb.

 

 

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/janneburchardt.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273