Pssst jeg er i dag trådt helt ud af min komfortzone og har lavet en video på bloggen i stedet for at skrive tekst. Du kan se den her

Velkommen til min side om Kærlige Relationer.

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv og jeg elsker det. Hvis nogen spørger hvad jeg elsker mest i livet, er det mennesker, og at få dem til at få det bedre med sig selv og andre, og føle sig godt tilpas. Jeg har arbejdet med mennesker som sygeplejerske, underviser af børn i folkeskolen og voksne på aftenskoler, som konsulent og siden 1997 har jeg været selvstændig NLP samtaleterapeut.

Jeg synes alle fortjener kærlighed i deres liv og i deres relationer. Uden kærlig opmærksomhed visner mennesker lige så stille. I mit arbejde oplever jeg ofte, at folk ikke tror de har kærlighed i deres relationer, hvad enten det er fra ægtefælle/kæreste, børn, forældre, venner, søskende eller kolleger. Jeg hører ofte folk fortælle om alt det, de savner i deres forskellige forhold. Når vi får talt om det, viser det sig altid at der er masser af kærlighed. Den er bare skjult af “kvajet” adfærd. Kærlighed kan nemlig vises på mange forskellige måder. Prøv bare at tænke på, hvordan man kan komme til at skælde sit barn ud af bare bekymring eller skræk, f.eks. den klassiske med barnet, der er ved at løbe ud foran en bil. Du har sikkert også selv prøvet at skælde din mand eller kone ud, når det du egentlig helst ville, var at bede om kærlighed, trøst, omsorg, nærhed.

Det føles tomt og ensomt, når man tror man ikke er elsket. Jeg vil gerne hjælpe dig med at opdage, at du rent faktisk er det.

Hele mit liv har jeg kunne oversætte folks adfærd, dvs. kigge ind bagved det der siges eller gøres. Jeg kan oversætte hvad afsenderen egentlig mener, men ikke kan finde ud af at vise eller sige, også selvom vedkommende ikke er med til samtalen. Det har gjort mange mennesker glade og lykkelige, og jeg har ofte sendt folk ud af døren med ny ægtefælle, mor, far, chef, medarbejder, børn og meget mere.

Mange tror at det er andre, der skal forandre sig, men det er jo helt umuligt at få andre til at ændre sig, hvis de ikke selv vil. Og selv når de vil, er det ikke nemt, det kender du sikkert selv, hvis du har prøvet at ændre vaner.

Vil du have mere kærlighed i dit liv, vil jeg gerne hjælpe dig med at finde den, for den er der.

Du kan enten komme til samtale eller som noget nyt, kan du booke mig til et privat foredrag hjemme hos dig selv eller andre. Se mere under fanerne øverst.

Prøv også læse om min egen vej til kærligheden og selvudvikling af mit liv under blog under mit foto (til højre).

Mange kærlige og glade hilsner

Janne


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/janneburchardt.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273