Love is all you needFind kærligheden på dating

Jeg hjælper med at afdække dine behov og skrive din profil, hvis din dating ikke giver de resultater du forventer, eller du er usikker på at starte med dating.

Det kan være svært at præcisere, hvad du tilbyder og søger i et forhold, og ikke mindst at skrive en profil der udtrykker det. Det afdækker jeg ved en personlig samtale, hvor jeg spørger ind til dine forventninger og ønsker i et forhold. Jeg hjælper også med at udforme din dating profil, så den giver et godt indtryk af hvem du er, og hvad du søger. Og jeg hjælper med at udvælge gode billeder, eller tage nogle nye med din smartphone.

Efter samtalen får du et datingskema med hjem, som du kan bruge i datingfasen. Det vil hjælpe dig med afstemme forventninger mellem dig og dine dates, så du kun mødes med dem, der er passende match til dig. Du undgår at bruge unødig tid på dates, der er dømt til at mislykkes, og undgår unødvendige afvisninger.

Jeg har hjulpet flere mennesker i dating fasen allerede, og nogle har fundet kærligheden, andre har haft gode oplevelser i form af at de mænd eller kvinder, der kontakter dem, er bedre match, og mulige partnere. De udtrykker hvor dejligt det er, at undgå ærgelser og skuffelser over helt forkerte match.

Det er svært at beskrive sig selv, men når jeg begynder at spørge ind til dine ønsker og drømme, og hvad du tidligere har oplevet, får du et klart overblik over, hvor du står i dit liv i dag, og hvad du ønsker.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig. Du kan bestille tid på: 40 16 44 42

Pris: 2 timer 1300 kr.