Om mig

Siden jeg etablerede egen virksomhed i 1997, har jeg brændt for at få mennesker til at blomstre og udvikle kærligheden til dem selv, og derved glædes over livet og deres relationer. Uanset om det er forholdet til dig selv, din partner, dine børn eller kolleger, kan du opnå forhold, som nærer dig og de andre. Mine spidskompetencer er at hjælpe og guide dig gennem en kærlig proces, så du opdager kærligheden i dine forhold, efter du har etableret kærlighed og rummelighed overfor dig selv.

1:1 sessioner og samtaler med voksne, teenagere og par

Noget af det, der glæder mig allermest er, når jeg har hjulpet forældre og teenagere med at få et fredeligt forhold til hinanden. Når de går efter én samtale, har de mere nærhed og forståelse for hinanden, end i mange år. Jeg arbejder med emnerne, børneopdragelse, adfærd, grænser, konflikter, mobning og angst.

TV

Jeg har bl.a. medvirket i TV2 programmet “Snurre Snups Søndagsklub” sammen med to børn, som jeg hjalp med at løse deres indbyrdes problemer med uvenskab og mobning.

Private og offentlige virksomheder

Indenfor emnerne  lederskab, kommunikation, samarbejde, stress, anerkendende tilgang og konfliktløsning har jeg afholdt kurser, foredrag, supervision og samtaler/coaching af personale og ledere. Jeg har været mentor for unge arbejdsledige, og hjulpet dem til at finde job.

Uddannelse

Jeg er autoriseret NLP Master Practitioner, Access Bars Facilitator, har taget The School for The Work of Byron Katie, USA. Jeg har gået på Global Goddess School v/Kirsten Stendevad og uddannet mig i Feminint lederskab og har deltaget i utallige andre kurser i ind- og udland. Jeg er oprindelig autoriseret sygeplejerske.

 

Tidligere arbejdsområder

Tidligere har jeg arbejdet i det private erhvervsliv med personaleudvælgelse- og rekruttering.  Jeg har arbejdet som miljøterapeut på Børne- ungdomspsykiatrisk afdeling Bispebjerg Hospital, som støttepædagog for adfærdsvanskelige børn i specialklasser på Skovlyskolen i Holte, som lærervikar i folkeskolen på alle klassetrin på Skovlyskolen i Holte og som voksenunderviser i aftenskoleregi. Derudover har jeg arbejdet som sygeplejerske.

Mine erfaringer har jeg omsat til effektive og livsforandrende redskaber, som jeg vil glæde mig til at lære dig at bruge i dit liv og i dine forhold.

 

Læs hvad andre siger om mig her

Læs også om supervision på arbejdspladser her