Supervision på arbejdspladsen

 

Jeg tilbyder supervision i personalegruppen, hvis der er samarbejdsproblemer eller dårligt arbejdsklima.

Ved supervisionen får jeg uddybet problemerne ved at lade hver medarbejder, fortælle sin version af de problemer, der opleves. Det sker i en tryg atmosfære, fordi jeg er til stede som ordstyrer og buffer, og sørger for at alle bliver hørt. Samtalerne og mine kommentarer og forklaringer, vil bevirke at medarbejderne får et nyt perspektiv på hinanden og de problemer, der har været. Jeg giver redskaber til at komme videre og samarbejde på en ny og bedre måde. Medarbejderne får materiale med, så de kan huske at bruge redskaberne.

Opfølgende feedback fra souschef Berit Mølbach Olsen Københavns Kommune, et år efter jeg havde været supervisor i en dagplejegruppe:

“Det går helt klart bedre, selvom det har været et langt sejt træk. Både vi ledere og de ansatte bruger redskaberne, også stadig her efter 1 år. Medarbejderne tog virkelig redskaberne til sig. Bl.a. det om at forstå hinandens “model af verden” og tale ud fra sig selv”.

Ring eller skriv venligst for aftale om betingelser og pris.

 

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/janneburchardt.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273